Naše svatební video

Jaká byla naše svatba? Podívejte se na celý průběh ZDE:

Komentáře

  1. Máte to video moc pěkné. My jsme ho nakonec nechtěli, protože jsme si říkali, že dneska každý může vytáhnout mobilní telefon a nějaký momentek si natočit. Ale stejně nám nakonec náš svatební fotograf Olomouc udělal velkou radost, když kousek natočil a dal nám to v ceně fotek. Tak jsme se mu za to odvědčili tím, že jsme mu dali o něco víc peněz. ;-)

    OdpovědětVymazat
  2. My jsme si na naší svatbě nechali samozřejmě dělat fotografie i video, jelikož na něm je zachyceno spousta chvilek, které by fotograf nezachytil. Největší legrace byla, když si můj bratr vzal hudební nástroj frame drums, na který začal bouchat a zpívat píseň pro novomanžele. Proto jsem ráda, že máme video, které vše zachytilo, přičemž můj bratr se za to trochu stydí, jelikož byl posilněn alkoholem.

    OdpovědětVymazat
  3. My jsme teda svatební video řešili hodně, ale nakonec jsme to vyřešili tím, že jsme to zadali profíkovi, který nás fotil. Nakonec to bylo fajn rozhodnutí, protože fotograf a kameraman byli fakt sladění a fungovali jako skvělé duo. A navíc se ukázali, že jsou to skvělí tanečníci a baviči, takže zajistili neplánovaně i další program. :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky